Een complete energieoplossing voor thuis

Tesla Powerwall is compact en eenvoudig te installeren en is een volledig geautomatiseerd systeem dat geen enkel onderhoud nodig heeft.

VEILIGHEID 

TESLA POWERWALL is veilig voor het hele gezin. Doordat er geen stroomdraden of grote ventilatieopeningen zijn is de POWERWALL veilig om aan te raken.

ZEER FLEXIBEL

In totaal kunnen er 9 TESLA POWERWALLS op elkaar aangesloten worden voor een grotere capaciteit. POWERWALL kan gemonteerd worden aan de wand of vloer.

WEERBESTENDIG

TESLA POWERWALL is geheel water- en stofdicht en kan daarom op elke locatie gemonteerd worden. Buiten of binnen, u bepaald zelf de beste locatie.

CONNECTED

Krijg LIVE meldingen wanneer de POWERWALL zich voorbereid op slecht weer en monitor uw energieverbruik en energieopbrengst van uw zonnepanelen.

Slim investeren in de Tesla Powerwall?

Wil je als één van de eersten in Nederland beschikken over een Tesla Powerwall, vraag nu meer informatie aan

 • Ontvang een korting op de Powerwall: nu vanaf € 7.000 (incl. BTW).
 • Installatie en een energy-gateway.
 • Wees voorbereid op de flexibele energie contracten en koop stroom in op goedkope momenten. Lever stroom terug zodra de kWh prijs hoog is.
 • Wij doen je aangifte zodat je de BTW retour ontvangt via de Belastingdienst.
 • GEEN langlopende contracten, blijf bij je huidige energieleverancier en zit nergens aan vast.

Powerwall INFORMATIE aanvraag

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Straatnaam + Huisnummer

  Woonplaats

  Postcode

  Aanvullende informatie/vragen

  Indicatie installatiedatum


  BESTEL JE EIGEN POWERWALL

  De TESLA POWERWALL dient geïnstalleerd te worden door een gecertificeerd installateur, wij helpen je verder met je aanvraag.

  Tesla Powerwall

  Alles in één

  De interne omvormer van de POWERWALL zet energie om zodat dit gebruikt kan worden in uw woning.

  Lange levensduur

  De TESLA POWERWALL beschikt over een uniek koelstofkoellingssysteem waardoor de levensduur verlengd wordt.

  Betaalbaar

  De TESLA POWERWALL is met zijn grote capaciteit de meest betaalbare thuisaccu op de markt.

  SPECIFICATIES TESLA POWERWALL 2

  Tesla Powerwall 2 OUXO
  • Bruikbare capaciteit: 13,5 kWh
  • Ontladingsdiepte: 100%
  • Garantie: 10 jaar
  • Zuinigheid: 90% efficiëntie
  • Vermogen7kW piekvermogen / 5kW continu vermogen.
  • Toepassingen: Eigen verbruik zonne-energie, vermogensregeling op basis van verbruik, noodstroom zonder elektriciteitsnet.
  • Schaalbaar: Tot 9 Powerwalls
  • Bedrijfstemperatuur: -20°C tot +50°C
  • Afmetingen: 1150mm x 755mm x 155mm
  • Installatie: Vloer- of muurinstallatie, binnen of buiten.
  • Gewicht: 120 kg
  • Certificering: UL- en IEC-certificaten
  • Voldoet aan richtlijnen elektriciteitsnetwerk

  FAQ

  De Tesla Powerwall heeft u compleet met installatie al vanaf € 7.000,- ex BTW. De BTW vragen wij voor u terug en deze ontvangt u zelf retour op uw rekening. Afhankelijk van de locatie waar de Powerwall geinstalleerd moet worden, kan dit bedrag wijzigen.

  De Tesla Powerwall geeft u de mogelijkheid om zonne-energie en óók energie van het net op te slaan. U bepaald zelf wanneer u deze energie wilt gebruiken, dit kan dus ’s avonds zijn maar ook ’s nachts of op een ander moment.

  Daarnaast kan de Powerwall gebruikt worden om de zelfconsumptie van opgewekte energie te verhogen. Zo levert u zo weinig mogelijk terug aan het net en is uw besparing het hoogst.

  In Nederland is het financieel gezien ook erg interessant om piekspanningen met de Tesla Powerwall op te vangen. Stel dat u momenteel een 3 x 35A aansluiting heeft en dat dit niet voldoende is. U heeft kan dat een 3 x 50A aansluiting noodzakelijk is, deze kost echter € 1.000,- extra per jaar! In deze situatie gebruiken we de Powerwall om piekspanningen op te vangen zodat deze verhoging niet noodzakelijk is.

  Er kunnen tot wel 9 Powerwall in serie gezet worden. Dit komt dus uit op een totale capaciteit van;

  9 x 13,5 kWh = 121,5 kWh

  Genoeg capaciteit om 1 Tesla Model S volledig op te laden!

  Of genoeg capaciteit om uw woning voor 2 weken van stroom te voorzien!

  De Tesla Powerwall heeft een levensduur van minimaal 10 jaar. Tesla geeft dan ook 10 jaar fabrieksgarantie op de Powerwall. In de praktijk blijkt dat de Powerwall echter veel en veel langer mee gaat omdat er niet elke dag een volledige laadcyclus wordt gemaakt.

  De Powerwall zal langzaam afnemen in capaciteit net als dat een smartphone of laptop accu doet. Wederom blijkt in de praktijk deze degradatie heel erg mee te vallen.

  Wij bewaken uw Powerwall op afstand via onze partner portal. Zo merken we elke storing direct op en kunnen we direct contact met u opnemen om deze op te lossen. Daarnaast houdt Tesla zelf ook toezicht op haar Powerwall’s om een probleemloze werking te kunnen garanderen.

  De Tesla Powerwall kunnen we relatief simpel verplaatsen naar een nieuwe woning. Let er wel op dat de Powerwall enkel vervoerd wordt door een aangesloten Tesla partner om zo de garantie te behouden. In de nieuwe woning sluiten we de Powerwall opnieuw voor u aan.

  Powerwall

  De thuisbatterij wordt opgeladen door de elektriciteit die door de zonnepanelen of het elektriciteitsnet wordt gegenereerd.

  Schakelkast

  Elektriciteit vanuit de omvormer wordt naar uw schakelkast geleid. Gedurende de nacht, of voor toepassingen zonder zon, wordt elektriciteit afkomstig vanuit het elektriciteitsnet via de schakelkast naar de omvormer geleid om de Powerwall op te laden.

  Zonnepanelen

  Panelen zetten zonlicht om in elektriciteit waarmee de Powerwall wordt gevoed en waarmee uw huis overdag van stroom wordt voorzien. Als u geen gebruik maakt van zonnepanelen, kunt u de Powerwall gebruiken om de energierekening te verlagen door het energieverbruik strategisch te verschuiven.

  Omvormer

  De omvormer verandert gelijkstroom afkomstig van zonnepanelen, het elektriciteitsnet en Powerwall in wisselstroom dat in uw huis wordt gebruikt door de verlichting en apparatuur.

  Voor alle Powerwall-installaties is een compatibele omvormer vereist. Ook wordt er een meter geïnstalleerd om de productie van zonne-energie en het energieverbruik in huis te meten, zodat u maximaal gebruik maakt van zonne-energie.

  Back-up paneel en schakelaar

  Voor sommige noodstroominstallaties is mogelijk een tweede schakelkast noodzakelijk waarop alle kritieke apparaten en stopcontacten die u van noodstroom wilt voorzien, zijn aangesloten. Het noodstroompaneel wordt tijdens een stroomstoring automatisch door een elektrische schakelaar geactiveerd.

  Als u deze schakelaar in combinatie met een zonnepaneel installeert, kan zonne-energie blijven worden geproduceerd tijdens stroomuitval. Een noodstroominstallatie is een optionele functie tijdens de installatie van het systeem, om maximaal gebruik te maken van zonne-energie of om het energieverbruik te verschuiven.

  Tesla Certified Installer

  Tesla werkt samen met een beperkt aantal bedrijven. Wij zijn officieel partner van Tesla en kunnen daarom de Tesla Powerwall 1 en 2 aanbieden en tevens installeren.

  Nederland loopt erg achter qua verduurzaming, het is daarom te verwachten dat de overheid in 2020 met subsidies gaat komen voor thuisbatterijen. Om gebruik te kunnen maken van een Powerwall, dient uw systeem hier op voorbereid te zijn. Wij helpen u verder bij het kiezen van de juiste producten.

  Wat zijn de voordelen?

  Energie leveranciers komen met “slimme” energiecontracten waarbij de stroomprijs per uur kan wisselen. Met de Tesla Powerwall kunt u stroom inkopen op momenten dat de prijs per kWh laag is, om dit later weer te kunnen gebruiken in uw woning.

  Heeft u ook zonnepanelen? Sla deze stroom op in de Powerwall en lever deze stroom terug aan het net zodra de kWh prijs hoog is. Zo behaalt u een nog hoger rendement over uw investering!

  Dit is de toekomst

  Heel erg blij met mijn Pre-order van de Powerwall, dit is dé oplossing voor de toekomst.

  John

  Erg mooi design

  Niet alleen mijn zonnepanelen zien er mooi uit maar uit mijn thuisbatterij die ik heb besteld voor volgend jaar. Bedankt!

  Terry

  Perfecte service

  Erg blij met de bestelling voor volgend jaar, kan niet wachten. Eerst stap naar volledig energieneutraal.

  Wim
  Groningen | Drenthe | Friesland | Overijssel | Flevoland | Gelderland | Utrecht | Noord-Holland | Zuid-Holland | Zeeland | Noord-Brabant | Limburg
  Thuisaccu: De Toekomst van Energievoorziening en Duurzaamheid

  Datum: 1 september 2023 In een tijd waarin duurzaamheid en energieonafhankelijkheid hoog op de agenda [...]

  MAD onthult ‘Trein Station in het Bos’ op zonne-energie

  Deze zomer verwelkomt de Chinese stad Jiaxing een innovatief transportknooppunt dat wordt bekroond met een [...]

  Het hiernamaals van zonnepanelen

  U zou zonnepanelen kunnen zien als een duurzame oplossing van topkwaliteit. Hoewel het waar is [...]

  Hernieuwbare energie is de goedkoopste bron van elektriciteit

  Een nieuw rapport, gepubliceerd door Rewiring America, concludeert dat als iedereen in de VS zou [...]

  COVID-19 en de effecten ervan op het milieu

  Terwijl SARS-CoV-2, de nieuwe coronavirus-pathogeen die de ziekte COVID-19 veroorzaakt, de wereld rondschiet, hebben sociale [...]

  China hoopt zonne-energie de ruimte in te brengen

  China wil het eerste land ter wereld zijn dat een stopcontact voor zonne-energie in de [...]

  Tesla zonnepanelen nu te huur

  Als u uw elektriciteitsrekening wilt verlagen door zonnepanelen te installeren, maar op zoek bent naar [...]

  Nissan onthult een ijscowagen op zonne-energie zonder uitstoot

  Om de Clean Air Day van het Verenigd Koninkrijk te vieren, heeft Nissan een indrukwekkende [...]