ONZE MERKEN

OVER OUXO

LAGERE ENERGIEREKENING

Je maandelijkse energierekening gaat direct omlaag. Als de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, ga je direct besparen op elektriciteit. Zonnepanelen maken het hele jaar door elektriciteit uit zonlicht, ook als het bewolkt is en ook in de winter.

GOED VOOR HET MILIEU

Ook voor het milieu zijn er voordelen: zonnepanelen zorgen voor je eigen groene energie. Zonne-energie is veilig, schoon en 100% duurzaam. Je gebruikt gratis energie & de veiligheid plus de betrouwbaarheid van zonnepanelen zijn inmiddels bewezen.

VERHOOG DE WAARDE VAN UW WONING

Een van de ‘stille voordelen’: met zonnepanelen voeg je waarde toe aan je huis. Net als met spouwmuurisolatie, een zuinige cv-ketel of een serre. Zonnepanelen verhogen de waarde van je huis, want het huis voldoet aan hogere eisen in de woningmarkt.

KOSTEN VERDIENEN ZICH ALTIJD TERUG

Een van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen is dat ze zich steeds sneller terug verdienen.  Zonnepanelen worden steeds goedkoper en de stroomprijs stijgt (de afgelopen jaren met gemiddeld bijna 5% per jaar). In 2008 was de terugverdientijd van zonnepanelen nog 15 jaar. In 2016 is dat gedaald naar 7-10 jaar!

BTW-teruggave

Hoe zit het met de btw-teruggave? Ouxo adviseert en helpt je graag met je btw-teruggave! Zodra je bij Ouxo kiest voor zonnepanelen kopen, kun je de btw op de aanschaf en montage namelijk terugvragen van de Belastingdienst.

OUXO doneert aan greenpeace

Greenpeace zet zich in voor: schone energie, sterke bossen, levende oceanen, een gifvrije wereld en duurzame landbouw. Ouxo doneert bij elke verkoop van Zonnepanelen bijna vanzelfsprekend een bedrag aan Greenpeace. Met deze gift ziet de wereld er weer een stukje beter uit.