Een airco is niet alleen voor koele lucht.

De nieuwste generatie airco’s een perfecte oplossing voor een comfortabele leefomgeving en verdere verduurzaming. Naast dat de airco’s je kunnen voorzien van koele gefilterde lucht is het ook mogelijk om een ruimte te verwarmen. En met een laag energie verbruik combineren de slimme airco’s geavanceerde technologieën met energiezuinige prestaties

Wat de slimme airco’s extra aantrekkelijk maakt is de mogelijkheid om ze te combineren met zonnepanelen. Tijdens zonnige dagen kun je de overtollige zonnestroom, die anders teruggeleverd zou worden aan het net, inzetten om je airco te voeden. Dit maximaliseert het gebruik van je zelf opgewekte energie en vermindert je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. 

Meer informatie

Voordelen met slimme airco’s

Smarthome integratie

Onze slimme airco’s zijn compatibel met diverse slimme huissystemen, waardoor ze naadloos integreren in je bestaande infrastructuur. Dankzij de ondersteuning van populaire protocollen zoals Matter, kun je eenvoudig verbinding maken met andere slimme apparaten in je huis.

Energiebesparing

Door gebruik te maken van geavanceerde sensoren en intelligente regelalgoritmen, passen ze automatisch de koeling en verwarming aan op basis van jouw behoeften en de buitentemperatuur. Daarbij ben je geen gas meer kwijt aan het verwarmen van je woning. Dit alles leidt tot een lagere energierekeningen.

Optimale comfort en controle

Met slimme airco’s heb je altijd en overal controle over je binnenklimaat. Via een gebruiksvriendelijke app of afstandsbediening kun je alles naar wens aanpassen. In de app is ook de temperatuur en luchtvochtigheid eenvoudig schematisch aan te passen. Zo kom je altijd thuis in een comfortabel klimaat.

Combineren met Zonnepanelen

Gebruik Overtollige Zonnestroom Een van de grootste voordelen van slimme airco’s is de mogelijkheid om ze te combineren met zonnepanelen. Tijdens zonnige dagen kun je de overtollige zonnestroom, die anders teruggeleverd zou worden aan het net, inzetten om je airco te voeden. Dit maximaliseert het gebruik van je zelf opgewekte energie en vermindert je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Slim Energiebeheer Slimme airco’s kunnen worden geïntegreerd met je zonne-energiesysteem om het energiebeheer te optimaliseren. Met behulp van geavanceerde software en slimme technologieën zoals OUXO AIO, kunnen deze systemen de energieproductie en -consumptie monitoren en regelen. Hierdoor wordt de airco automatisch geactiveerd wanneer er een overschot aan zonnestroom is, wat leidt tot een nog efficiënter energiegebruik.

Lees verder

Onze airco merken

Maak kennis met onze verschillende slimme airco’s. Ieder merk heeft zijn specifieke toepassing, voordelen en specificaties. Laat ons je adviseren zodat jij de juiste keuze maakt tussen de verschillende airco’s.

Remeha airco’s

Remeha staat voor innovatie en betrouwbaarheid. Met geavanceerde technologieën en hoge energie-efficiëntie zijn ze ideaal voor zowel nieuwbouw als renovaties. Remeha biedt uitgebreide ondersteuning en onderhoud, zodat je verzekerd bent van een duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

Vailliant airco’s

Vaillant warmtepompen combineren duurzaamheid met hoge energie-efficiëntie. Bekend om hun betrouwbare prestaties en innovatieve technologieën, zijn ze een uitstekende keuze voor een milieuvriendelijk en comfortabel binnenklimaat. Vaillant biedt tevens gebruiksvriendelijke oplossingen en betrouwbare ondersteuning.

Daikin airco’s

Daikin airco’s zijn bekend om hun veelzijdigheid en geavanceerde functies. Met een focus op energiezuinigheid en gebruiksgemak, passen ze perfect in elke woning. Daikin’s uitstekende service zorgt ervoor dat je altijd kunt rekenen op een comfortabel en duurzaam binnenklimaat.

Stap over op slimmere klimaatbeheersing

Met slimme airco’s haal je het beste uit je energieverbruik en draag je bij aan een duurzamere toekomst. Ontdek hoe je energie kunt besparen, je comfort kunt verhogen en een positieve impact kunt hebben op het milieu.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van een slimme, duurzame airco in jouw huis.

Ontvang je gratis offerte.

Vul onderstaand je gegevens in en we nemen contact met je op.

  Je naam

  Email

  Telefoonnummer

  Adresgegevens

  Postcode

  Woonplaats

  Over welke producten wil je informatie?

  Overige informatie