OUXO ENERGY

Heeft uw omvormer geen internetverbinding?
Klik hier voor ons stappenplan!

Hoofdkantoor / Magazijn Drenthe

Handelsweg 14

9482 WE Tynaarlo

KVK: 72436085

BTW: NL859108417B01

Algemene Voorwaarden: Klik hier

  Contactgegevens

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Straatnaam + Huisnummer

  Woonplaats

  Postcode

  Daktype
  PannendakPlatdakDamwandFelsdak

  Aantal fases
  1 fase3 fase

  Hoeveel kWh wilt u opwekken/opslaan?

  Aanvullende informatie/vragen

  Indicatie installatiedatum

  Liever zelf installeren?
  Ja, stuur mij een offerte

  Hoe heeft u ons gevonden?
  GoogleVia een bekendeSocial MediaVia de Krant

  Voeg hier eventueel foto's toe van uw dak! (20 MB per foto)


  Herman
  Herman
  2022-05-07
  Gisteren samen met mij buurman besloten in zee te gaan met Ouxo. Dit mede o.b.v. positieve ervaring van familie en kennissen van ons. Tot op heden loopt alles vlekkeloos. Gedurende het proces tot levering zal deze review worden aangepast o.b.v. onze bevindingen De accountmanager heeft ons prima voorgelicht en tijdens het gesprek de tijd genomen om vragen van ons te beantwoorden en direct een offerte voor ons te maken. (In de huidige markt een goede keuze van het bedrijf) De volgende dag hebben we enkele aanvullende vragen gemaild. Nog dezelfde dag kregen we antwoord. Dit geeft vertrouwen. O.b.v. de ervaring met de accountmanager, snelheid van de offerte, levertijd en prijs hebben we gekozen voor Ouxo. Via digitale weg ontvingen we de orderbevestiging. We worden binnenkort door afdeling planning gebeld voor het inplannen van de datum van plaatsing. te be continued (tot nu toe 5 sterren)
  Hermen-Jan Schierbeek
  Hermen-Jan Schierbeek
  2022-04-22
  Ze hebben bij ons zonnepanelen geplaatst. Ze werken optimaal en hebben goed meegedacht over de opstelling. De mannen die het kwamen doen waren zeer vakkundig en hebben voor ons de ideale oplossing gerealiseerd. Dit alles was op de dag dat mijn vriendin net bevallen was, dus savonds kwam ik met de kinderen thuis en wat zag ik..... Ze hebben het keurig netjes achter gelaten en zelfs gestofzuigd!!! Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden, ze hebben hart voor hun werk en werken kneiter hard door voor jou als klant. Om als klant met dit bedrijf in contact te komen heb ik als zeeeer prettig ervaren!
  Liam de Graaff
  Liam de Graaff
  2022-04-22
  Sunpower zonnepanelen laten plaatsen. Top installateurs Joop, Arno en een andere topper. Alles mooi en werkend op het dak gelegd. Gezellige mannen met know how. Helaas moet je met enphase dus even wachten op je app. Maar als die eenmaal werkt ben je er ook content mee. Als er iets anders voorvalt proberen ze het binnen een dag op te lossen. Tot zo ver weer zeer tevreden gesteld. Bedankt voor de mooie panelen!!
  Priscilla Veenstra
  Priscilla Veenstra
  2022-04-22
  Al geruime tijd een afspraak voor zonnepanelen ingeland staan en uitgerekend op de dag dat de panelen geplaatst zouden worden ben ik bevallen. De mannen van ouxo energy, niks anders dan lof voor jullie manier van werken en enorm verrast door deze enorm leuke knuffel met naam.
  Rémon Boer
  Rémon Boer
  2022-04-21
  Uitstekende service. Vakwerk geleverd. Erg blij met het advies en de installatie.
  S R
  S R
  2022-04-12
  Op mijn woning in Roden zijn onlangs zonnepanelen geplaatst, leuk bedrijf en professionele werkwijze!
  Guy Swagten
  Guy Swagten
  2022-04-09
  Levering duurde wat langer dan gehoopt, maar dat hoort bij deze tijd van schaarste. Was heel blij met het meedenken aan het onzichtbaar wegwerken van de kabels. Duurde een paar dagen voordat er een account was voor het monitoren van de panelen, maar dan heb je ook wat. Nu wachten op wat meer zon....