OUXO ENERGY

Heeft uw omvormer geen internetverbinding?
Klik hier voor ons stappenplan!

Hoofdkantoor / Magazijn Drenthe

Handelsweg 14

9482 WE Tynaarlo

KVK: 72436085

BTW: NL859108417B01

Algemene Voorwaarden: Klik hier

  Contactgegevens

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Straatnaam + Huisnummer

  Woonplaats

  Postcode

  Aanvullende informatie/vragen


  Peter Zuidberg
  Peter Zuidberg
  2022-06-22
  Met een kleine week vertraging, wat prima vooraf is gecommuniceerd, zijn de zonnepanelen deze week zeer vakkundig geplaatst. Top geregeld zo ??
  jeroen gebbing
  jeroen gebbing
  2022-06-10
  Een mooi jong dynamisch bedrijf, ze gaan als een raket. daarmee vergeten ze dat de aftersales ook enorm belangrijk zijn. 1ste probleem was een storing waardoor het hele systeem weken niet heeft gewerkt. 2de probleem was uitval van 1 paneel, 3de probleem is 1 paneel wat niet vast zit en naar beneden is gegleden. Ik moet er continue achteraan bellen en appen voordat er beweging komt in een oplossing. Vandaag ben ik zelf het dak maar opgeklommen om het betreffende paneel terug te schuiven. Ik zag dat de klemmen los zaten dus ik dacht ik haal even de accuboor machine. terug boven probeer ik de klemmen aan te draaien, echter gaat dat niet omdat er 4 klemmen zijn dol gedraaid. dit is al gebeurd bij de monteurs tijdens het plaatsen, zij hebben er toen bewust niet voor gekozen om ze te vervangen omdat het waarschijnlijk te veel werk was. Benieuwd hoe lang het nu gaat duren voordat het opgelost is. In Juni 2022 is het probleem gelukkig opgelost.
  Hanneke van der Sloot
  Hanneke van der Sloot
  2022-06-08
  Fijn en goed bedrijf om zonnepanelen bij te kopen. Vanaf de offerte tot en met installatie duidelijke informatie en snelle reactie op mijn vragen. Vakkundige installatie en alles is precies volgens afspraak verlopen.
  Roel Otter
  Roel Otter
  2022-06-03
  Al met al zeer tevreden over OUXO. Het heeft even geduurd (geheel buiten hun schuld) maar ze zijn vakkundig geplaatst. De omgang met de mensen van OUXO, bij zowel verkoop als installatie, was bijzonder prettig. Bij dit bedrijf werken erg gemotiveerde en kundige mensen.
  Arjan Bosschaart
  Arjan Bosschaart
  2022-06-01
  Installatie van de zonnepanelen is prima verlopen. Beide heren hebben vakwerk geleverd en zijn keurig in de communicatie richting relatie.
  Melanie Hendrix
  Melanie Hendrix
  2022-05-31
  Zeer tevreden over het hele traject. Was getipt door een collega, die ook zeer goede ervaringen heeft met dit bedrijf. Van begin tot eind alles heel netjes geregeld en goed advies gekregen. Alles netjes uitgevoerd en in overleg. Heel blij mee!
  Matty Maathuis
  Matty Maathuis
  2022-05-24
  Alles in veldopstelling super aangelegd, en werkt supergoed. Moesten even e.e.a. bijhalen (zie foto) maar was snel geregeld. Prima bedrijf en zeer vriendelijke installateurs.