High-end design en duurzaamheid

Bij OUXO begrijpen we dat uw buitenruimte een verlengstuk van uw huis is. Daarom hebben we een unieke oplossing ontwikkeld die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam: onze high-end houten en aluminium overkappingen met glas-glas bifacial zonnepanelen. Deze innovatieve combinatie biedt u de mogelijkheid om te genieten van uw tuin terwijl u tegelijkertijd duurzame energie opwekt.

OUXO staat voor kwaliteit, innovatie en exclusiviteit. Wij specialiseren ons in het ontwerpen en leveren van luxe buitenverblijven die perfect aansluiten bij de behoeften van onze veeleisende klanten. Ons team van experts werkt nauw samen met u om een overkapping te creëren die niet alleen uw buitenruimte verrijkt, maar ook uw levensstijl verbetert.

De voordelen van onze solar overkappingen en solarcarports

Onze overkappingen zijn meer dan alleen een schaduwrijke plek. Ze bieden bescherming tegen de elementen, verhogen de waarde van uw woning en creëren een stijlvolle buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Dankzij de integratie van bifacial zonnepanelen, dragen onze overkappingen bij aan een groenere toekomst door schone energie te produceren.

Onze glas-glas bifacial zonnepanelen zijn revolutionair. Ze genereren energie aan beide zijden, waardoor ze efficiënter zijn dan traditionele zonnepanelen. Geïntegreerd in onze overkappingen, zorgen ze voor een dubbele functionaliteit: schaduw en bescherming voor uw buitenruimte en tegelijkertijd het opwekken van groene energie. Dit maakt onze overkappingen een slimme investering voor de toekomst.

Ontwerp en design

Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen voor onze overkappingen. Het hout is zorgvuldig geselecteerd voor zijn duurzaamheid en schoonheid, terwijl het aluminium zorgt voor een moderne, onderhoudsvrije afwerking. Beide materialen zijn weerbestendig en gaan jaren mee, zonder in te boeten aan esthetiek.

Bij OUXO staat design centraal. Onze overkappingen zijn ontworpen om naadloos in uw tuin of terras te passen, ongeacht uw stijlvoorkeur. Of u nu kiest voor de natuurlijke uitstraling van hout of de strakke, moderne look van aluminium, onze overkappingen voegen een vleugje luxe en verfijning toe aan uw buitenruimte.

Afvoer regenwater

Elk ontwerp beschikt over een afvoer voor regenwater, dit voorkomt dat water zich ophoopt en dat bijvoorbeeld uw tegels verzakken. Bij al onze ontwerpen houden we rekening met deze factoren.

Solarwood bi-facial glas glas

Onze Solarwood glas glas zonnepanelen met 380Wp per stuk zorgen voor het vermogen. 30 jaar garantie, 92% opbrengstgarantie na 25 jaar en een prachtig uiterlijk.

Vrijstaand of aan de wand gemonteerd

Elke situatie is anders, uw carport of veranda wordt zo ontworpen dat deze perfect past binnen uw huidige situatie. Zo voldoet deze volledig aan uw eigen wensen en kunt u er volledig van genieten!

Duurzaamheid en milieuvoordelen

Duurzaamheid is een kernwaarde bij OUXO. Door te kiezen voor onze overkappingen met bifacial zonnepanelen, draagt u bij aan de reductie van uw ecologische voetafdruk. Onze producten zijn ontworpen met het oog op de toekomst, zodat u kunt genieten van de voordelen van hernieuwbare energie zonder concessies te doen aan stijl of comfort.

Bent u klaar om uw buitenruimte te transformeren met een Solarwood of aluminium overkapping van OUXO? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces. Vul het aanvraagformulier in en begin aan uw reis naar een stijlvolle, duurzame en functionele buitenruimte.

Graag informatie ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Je naam

  Email

  Telefoonnummer

  Adresgegevens

  Postcode

  Woonplaats

  Over welke producten wil je informatie?

  Overige informatie

  FAQ

  Tijdens een adviesgesprek vertellen we u alles over de zonnepanelen welke geschikt zijn voor een zonnepanelen carport. We houden hierbij rekening met het vermogen, uiterlijk en garanties.

  Er is niet simpel een prijs te noemen voor een zonnepanelen carport of veranda. Dit hangt volledig af van uw eigen wensen en productkeuze, daarnaast speelt uw situatie een rol.

  Wederom hangt dit af van uw situatie, uw omvormer kan zowel onder de veranda als carport geplaatst worden. De omvormer kan ook binnen geplaatst worden, met onze software berekenen we alle bekabeling zodat u geen energie misloopt door verliezen op het kabeltraject.

  Standaard leveren wij onze carports in het wit of antraciet. Specifieke kleurcombinaties zijn vaak mogelijk alleen wordt hiervoor wel een meerprijs gerekend.

  Afhankelijk van de hellingshoek van uw zonnepanelen is de energieopbrengst vergelijkbaar met een platdak situatie. Tijdens het ontwerp van uw systemen houden we rekening met uw situatie en testen we verschillende opstellingen.

  Zo krijgt u direct inzicht in de energieopbrengst van elke situatie.

  Als uw panelen plat op de carport of veranda geplaatst worden dan is het verstandig om deze af en toe schoon te maken. Dit kunt u laten doen maar u kunt dit ook zelf doen met ongehard osmose water.

  Uw zonnepanelen kunnen wij ook bewerken met een nano coating zodat deze vuilafstotend worden.