OUXO haalt het maximale uit je dak

Wil je jouw dak maximaal upgraden met zonnepanelen?

Ontdek dan wat OUXO voor jou kan betekenen. Ons team staat klaar om jouw dak optimaal te benutten. Met onze technologische expertise helpen we je aanzienlijk besparen op je energiekosten. Bij ons kies je zelf je eigen merken en producten. Wij zorgen vervolgens voor een naadloze samenwerking van al je systemen.

Doe de gratis dakscan

Uitstekende service, gewaardeerd met een 9.2!

Met trots kunnen we zeggen dat we met meer dan 50.000 geïnstalleerde systemen tot de top behoren. Onze klanttevredenheidsscore van 9.2 onderstreept onze leidende positie. Bij OUXO ben je verzekerd van kwaliteit, innovatie en unieke dienstverlening voor jouw zonne-energieoplossingen.

Gratis offerte aanvragen

Zonne-energie binnen handbereik

Zonne-energie begint met live inzicht.

Beheers jouw Enphase-systeem met de meest geavanceerde mobiele applicatie die speciaal voor zonne-energie is ontwikkeld. Ervaar in realtime de dynamiek van elektriciteitsstromen binnen jouw woning. Volg op de voet hoeveel energie je gedurende het jaar hebt opgewekt en gebruikt. Een ongekend krachtige tool in de palm van je hand!

Met de service van OUXO

Kies zelf de beste producten

Je krijgt altijd gegarandeerd de beste producten en de beste deal. Jij geeft je wensen aan en wij zorgen voor een perfect zonnepanelen systeem wat naadloos aansluit op je woning.

Krijg altijd de langste garanties

Je krijgt bij ons altijd de langste garanties. Tot wel 40 jaar garantie op je zonnepanelen, 25 jaar garantie op je omvormers en 10 jaar garantie op alle andere installatiewerkzaamheden.

Wij leveren je de beste service

Altijd de beste service, zelfs de vervanging van defecte producten is kosteloos. Via onze 24/7 chat heb je direct contact met een medewerker en is je vraag direct beantwoord. 

Luister naar onze slimme klanten

Woensdag zijn mijn panelen geïnstalleerd en kan niet anders zeggen dat Ouxo fantastisch werk heeft geleverd. Vanaf de offerte tot aan het installeren is volledig soepel verlopen. De installateurs zijn meedenkend en ze werken zeer secuur, complimenten!

Robert Verschraagen

Goede begeleiding van begin tot einde. De prijs die je krijgt is ook echt de prijs die je betaalt geen extra kosten.

Zuriel Spiegelaar

Onlangs zijn er zonnepanelen bij mij geplaatst. Jetta Plenter was deskundig en vriendelijk en reageerde altijd snel op mijn vragen. Ook de installateurs deden hun werk heel goed en ik ben zeer tevreden over Ouxo Energy. 

Gerda Dunnewold-Ophof

Eerst hadden we bij een goedkoper bedrijf een offerte geaccordeerd. Deze prijs bleek later hoger uit te vallen dan in de offerte stond en afspraken werden niet nagekomen. Deze offerte geannuleerd en toch gekozen voor OUXO. Vanaf het begin goede contacten mee gehad en goede adviezen gekregen. Typisch gevalletje: goedkoop is duurkoop.
Na akkoord binnen 2 weken de installatie al. Op de dag van installatie vakmannen over de vloer gehad die de installatie in 1 dag hebben voltooid. Fantastisch!

Wynonna Dimmendaal

Vriendelijke mensen, gemakkelijk contact met de firma, terzake kundig personeel, werkt netjes en gestaag. Maakt geen rommel, en werkt veilig. Komen liever een keer terug dan dat ze met onveilig weer het dak op gaan. Heel tevreden.

Marienne Mennes

Snelle en duidelijke informatie tijdens het eerste contact. Uitstekende vakmensen die de zonnepanelen zonder enige moeite op ons dak hebben gemonteerd. Een aanrader voor iedereen die een betrouwbare leverancier zoekt die ook nog eens met de klant mee denkt.

Elmar De Boer

Ontvang je gratis offerte en dakscan

Vul onderstaand je gegevens in en we nemen contact met je op.

  Je naam

  Email

  Telefoonnummer

  Adresgegevens

  Postcode

  Woonplaats

  Over welke producten wil je informatie?

  Overige informatie

  Optimaliseer uw energie met slimme opslag en dynamische energiecontracten

  Bij OUXO begrijpen we dat de overstap naar zonne-energie meer is dan alleen het installeren van panelen op uw dak. Het gaat om het creëren van een efficiënt systeem dat niet alleen energie genereert, maar ook slim beheert. Daarom bieden we geavanceerde oplossingen voor energieopslag en adviseren we over dynamische energiecontracten die uw zonne-energie investering naar een hoger niveau tillen.

  Haal alles uit uw zonnepanelen met energieopslag

  Met ons energieopslagsysteem kunt u overtollige energie die overdag door uw zonnepanelen wordt opgewekt, opslaan. Zo heeft u altijd toegang tot uw eigen groene stroom, zelfs wanneer de zon niet schijnt. Dit betekent:

  • Meer onafhankelijkheid van het net en lagere energiekosten.
  • Optimaal gebruik van uw eigen opgewekte energie.
  • Noodstroomvoorziening bij stroomuitval.

  Verdien slim met uw zonnepanelen via dynamische energiecontracten

  Een dynamisch energiecontract kan uw rendement verhogen door u in staat te stellen te profiteren van fluctuerende energieprijzen. Door energie terug te verkopen aan het net op piekmomenten, wanneer de prijs per kWh het hoogst is, kunt u:

  • Extra verdienen aan uw opgewekte zonne-energie.
  • Actief bijdragen aan het balanceren van het energienet.
  • Slim beheren van uw energieverbruik door apparaten te gebruiken op momenten dat de energieprijs laag is.

  Onze slimme technologie

  Onze systemen voor energieopslag en het slimme energiemanagement zijn ontworpen om perfect samen te werken met onze zonnepanelen. Dit zorgt voor een harmonieuze interactie tussen opwekking, opslag en verbruik. Onze experts helpen u graag met een systeem dat naadloos aansluit bij uw levensstijl en energiebehoeften.

  Begin vandaag nog met slim verdienen

  Wilt u meer weten over hoe u uw zonnepanelen optimaal kunt benutten en slim kunt verdienen met dynamische energiecontracten? Neem contact op met OUXO voor een persoonlijk advies. Samen verkennen we de mogelijkheden om uw energie-efficiëntie te maximaliseren en uw energiekosten te minimaliseren.

  Waarom kies ik voor OUXO?

  We hebben veel ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, omvormers en thuis accu’s. We bieden enkel kwalitatief goede en duurzame producten, zodat u als klant altijd beschikt over het juiste systeem.

  Producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd en het systeem wordt samen met u ontworpen. We creëren een slim systeem waarmee u voorbereid bent op de toekomst. Spijt krijgen van een gemaakte keuze kunnen we zo voorkomen.

  Wat kan ik besparen met zonnepanelen?

  Stel een zonnepaneel levert gemiddeld ongeveer 430 WP aan vermogen. Dat is dan 430 kWh stroom per jaar, per paneel, in de meest perfecte situatie. Elke situatie is anders en er zal bijna altijd een deel verloren gaan vanwege de omvormer, bekabeling, een niet perfecte oriëntatie op het zuiden en een niet perfecte hellingshoek. Laat u daarom altijd goed adviseren over de beste mogelijkheden zodat u het meeste uit uw zonnepanelen kunt halen.

  Zonnepanelen gaan ongeveer 25 tot 30 jaar mee. Afhankelijk van kwaliteit, onderhoud en weersomstandigheden kan dit zelfs nog jaren langer zijn.

  Waarom kies ik voor zonnepanelen van jullie?

  • Hoog rendement: Onze zonnepanelen zijn ontworpen om het maximale uit elk zonnestraaltje te halen, waardoor u meer energie genereert en uw investering sneller terugverdient.
  • Duurzaamheid: Wij zijn toegewijd aan milieuvriendelijke oplossingen. Onze producten zijn duurzaam geproduceerd en gaan jarenlang mee.
  • Persoonlijk advies: Elke situatie is uniek. Daarom bieden we persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat uw zonnepaneelsysteem perfect aansluit bij uw energiebehoeften en daktype.
  • Eenvoudige installatie: Ons team van gecertificeerde installateurs zorgt voor een zorgeloze installatie, van begin tot eind.

  Onze zonnepanelen collectie omvat de nieuwste technologieën op het gebied van fotovoltaïsche cellen, die zorgen voor een optimale energieopwekking. Van compacte modellen voor kleinere daken tot krachtige systemen voor industriële toepassingen, bij OUXO vindt u de perfecte oplossing voor uw energiebehoeften.

  Investeren in zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wij informeren u graag over de laatste subsidies en financieringsmogelijkheden die de overstap naar zonne-energie nog aantrekkelijker maken.

  Wat zijn jullie voordelen?

  Als u zonnepanelen bij ons aanschaft dan brengt dit natuurlijk voordelen met zich mee. U kunt hierbij denken aan:

  • Het niet hoeven doen van een aanbetaling

  • We bewaken uw systeem en opbrengst op afstand

  • Altijd een eerlijk en duidelijk advies

  • Systeemgarantie tot wel 20 jaar

  • Enkel hoogwaardige producten

  • Geheel ontzorgt, een service van A tot Z

  • Als eerste toegang tot de nieuwste technieken

  • Uitbreiding met energieopslagsystemen / thuisaccu’s / thuisbatterijen

  • Toegang tot onze 24/7 storingsdienst

  Wat is een zonnepaneel?

  Een zonnepaneel is een paneel dat bestaat uit een collectie van zonnecellen. Overdag wordt het gratis zonlicht omgezet in duurzame energie. De zon hoeft niet persé volop te schijnen, ook bij een bewolkte lucht wordt er energie opgewekt.

  Het vermogen van een zonnepaneel wordt gemeten in Wattpiek (Wp) Een zonnepaneel produceert gelijkstroom (DC). Een omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom (AC) zodat de gratis opgewekte energie  bruikbaar is in uw huis.

  FAQ

  1. Met zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energierekening
  2. Zonnepanelen zijn duurzaam en milieuvriendelijk
  3. De waarde en het energielabel van uw woning wordt sterk verhoogd
  4. Zonnepanelen hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm
  5. Na de aanschaf van de zonnepanelen ontvangt u de BTW weer terug
  6. Investeren in zonnepanelen levert meer rendement dan sparen bij de bank

  Er zijn nogal wat variabelen die bepalen welke zonnepanelen het beste zijn voor uw specifieke situatie. Ten eerste dient u een berekening te maken hoeveel capaciteit u denkt nodig te zijn. De cijfers van uw jaarlijkse energierekening kunnen u daarbij helpen.

  Het type woning en de ligging zal de keuze verder beïnvloeden.  Woont u in een vrijstaande woning, een 2 onder 1 kap, een hoekwoning, een tussenwoning, een bedrijfspand of een appartement of flat ? Staat uw huis met het dak op het zuiden, oosten, westen of noorden ? Heeft u schaduw van gebouwen of bomen op uw dak ? Heeft u genoeg ruimte op uw dak ? Heeft u een platdak of schuine daken ?

  Gebruikt u 1-fase of 3-fase stroom vanuit uw meterkast ? Op welke wijze kan de extra bekabeling worden aangelegd van zonnepanelen naar de omvormer(s) en van omvormer(s) naar de meterkast ? Denkt u aan een thuisaccu ?

  Natuurlijk is de opbrengst (Wp) per zonnepaneel erg belangrijk. Evenals de kleur en het uiterlijk van het paneel. Wij kunnen u helpen met de keuze uit het enorme aanbod.

  Dit hangt af van het aantal kWh dat u wilt gaan opwekken. Stel dat u 3000 kWh wilt opwekken, dan bent u ongeveer 10 300 WP zonnepanelen nodig. Omdat de ligging van de zonnepanelen en de hellingshoek bijna nooit helemaal perfect zijn, treed er altijd een deel verlies op. Het kan daarom handig zijn om 1 of 2 extra zonnepanelen te plaatsen om dit verschil te compenseren. Natuurlijk kunt u ook denken aan zonnepanelen met een hoger vermogen, de opbrengst per m2 aan oppervlakte gaat hierdoor omhoog.

   

  Er zijn erg veel omvormers op de markt, elk met hun voor en nadelen, met langere en kortere levensduren en met meer en minder efficiëntie. Het vermogen van de omvormer wordt aangepast op het vermogen van de zonnepanelen.

  De omvormer is het hart van uw zonnepanelen systeem. Het is erg belangrijk om goed na te denken over deze keuze, zodra deze keuze gemaakt is dan kunt u niet zomaar wisselen van omvormer zonder veel kosten te maken. Elk type omvormer heeft zijn voor- en nadelen, laat u hierover goed adviseren door een adviseur. Via een aantal simpele vragen kunnen wij snel uitzoeken wat uw wensen zijn en welk systeem het beste bij uw situatie zou passen.