Waarom warmtepompen en airco’s? 

In een tijd waarin energiebesparing en duurzaamheid centraal staan, bieden warmtepompen en airco’s effectieve oplossingen voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Of je nu je energierekening wilt verlagen, je ecologische voetafdruk wilt verkleinen, of je huis comfortabeler wilt maken, warmtepompen en airco’s zijn de perfecte keuze.

Lees meer

Een warmtepomp of airco? 

Bij ons ben je verzekerd van deskundig advies op maat. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste warmtepomp en airco die perfect passen bij jouw situatie en behoeften. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij elke stap, van aankoop tot installatie en onderhoud.

Laat je adviseren

Airco’s

 • Primair Koelen: Airco’s zijn voornamelijk ontworpen voor het koelen van ruimtes, maar kunnen ook een ruimte efficient verwarmen.
 • Efficiëntie: Door de ruimte te vullen met warme of koele lucht is het in no-time de gewenste temperatuur.
 • Betere luchtkwaliteit: kunnen de binnenlucht effectief filteren, waardoor ze ook bijdragen aan een gezondere leefomgeving.

Klik voor meer informatie.

Warmtepompen 

 • Primair verwarmen: Warmtepompen kunnen zowel verwarmen als koelen, waardoor ze een all-in-one oplossing bieden voor klimaatbeheersing.
 • Energie-efficiëntie: Ze zijn extreem energiezuinig, omdat ze warmte verplaatsen in plaats van zelf warmte te genereren. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op je energierekening.
 • Bron van Energie: Warmtepompen gebruiken onder andere buitenlucht als hernieuwbare energie.

Klik voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen?

Door te kiezen voor duurzame producten zoals warmtepompen, airco’s en zonnepanelen, word je steeds minder afhankelijk van het traditionele energienet. Dit betekent dat je meer controle hebt over je eigen energieproductie en -verbruik, wat niet alleen financiële voordelen biedt, maar ook een grotere mate van zelfvoorzienendheid.

 • Maximaal Rendement: Door warmtepompen en airco’s te combineren met zonnepanelen, kun je de overtollige zonnestroom gebruiken om je klimaatbeheersingssystemen te voeden. Dit maximaliseert het gebruik van je zelf opgewekte energie en minimaliseert je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.
 • Financiële Voordelen: Het gebruik van zelf opgewekte stroom kan je energierekening drastisch verlagen. Bovendien bieden wij een korting van 20% op alle warmtepompen en airco’s bij aanschaf van 8 of meer zonnepanelen. Deze combinatie biedt niet alleen aanzienlijke besparingen, maar ook een efficiënte en duurzame energieoplossing.

 

Lees verder

Genoeg voordelen

Warmtepompen en airco’s bieden tal van voordelen, van energiebesparing en duurzaamheid tot verhoogd comfort en onafhankelijkheid van het energienet. Of je nu kiest voor een warmtepomp, een airco, of beide, wij staan klaar om je te adviseren en te ondersteunen. Profiteer van onze huidige aanbieding: 20% korting op alle warmtepompen en airco’s bij aanschaf van 8 of meer zonnepanelen en ontdek de voordelen van deze krachtige combinatie voor een duurzamer en efficiënter huishouden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Meer informatie ontvangen?

Vul onderstaand je gegevens in en we nemen contact met je op.

  Je naam

  Email

  Telefoonnummer

  Adresgegevens

  Postcode

  Woonplaats

  Over welke producten wil je informatie?

  Overige informatie