ZONNEGRENS 

Zoek op adres en kijk of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. 

Advies nodig over uw situatie?

ONTWERP

Stel zelf uw offerte samen of laat u adviseren door onze adviseurs. 

Stel uw offerte samen

INSTALLATIE 

Uw zonnepanelen worden door onze ervaren monteurs geïnstalleerd. Start met besparen! 

Vragen over de installatie?

Wat is Zonnegrens?

Zonnegrens maakt het mogelijk om de stand van de zon inzichtelijk te maken op elk moment van de dag. Hierdoor kunt u bekijken of er andere gebouwen voor schaduw zorgen op uw eigen dak. Ook kunt u zo het verschil tussen de winter en zomer bekijken qua stand van de zon.

Waarom is dit handig?

Als er schaduw valt over uw zonnepanelen dan heeft dit een zeer groot effect op de jaarlijkse opbrengst. Denk hierbij aan kerstverlichting, als 1 lampje wordt losgedraaid dan valt de gehele verlichting uit. Bij zonnepanelen kunnen we dit voorkomen door te werken met optimizers of micro-omvormers.

Wat als ik niet zeker weet of mijn dak geschikt is?

Als u niet zeker weet of uw dak geschikt is na het gebruik van Zonnegrens dan kunt u het beste contact opnemen met onze adviseurs. Zij kunnen u verder helpen met uw systeem en kunnen u alle informatie geven die nodig is om een goede keuze te kunnen maken. 

Wat als mijn dak niet geschikt is?

Als uw dak niet geschikt is dan kan er altijd gekeken worden naar andere mogelijkheden. Denk hierbij aan een grondopstelling, een schuur of een andere plek waar de zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Om een goede inschatting te kunnen maken van uw situatie is het vaak handig om hier een bezichtiging voor te plannen.