Uw energie binnen handbereik.

Met Enphase MyEnlighten heeft u de touwtjes in handen. Met als doel minder afhankelijk van uw energie leverancier. Wanneer uw Enphase Home Energy Solution en Nest-thermostaat verbonden zijn in één dashboard, kunt u de energie in uw huis precies afstemmen op uw wensen. Enphase en Nest werken naadloos samen.

MEER POWER UIT JE ZONNEPANELEN

Enphase micro-omvormers zorgen voor meer vermogen uit dezelfde zonnepanelen. Dit betekend een grotere besparing op energiekosten en een nóg beter effect op het milieu.

Elk zonnepaneel krijgt een eigen Enphase micro-omvormer. In tegenstelling tot een string-omvormer zorgen de Enphase micro-omvormers voor een nog steeds hoge opbrengst bij schaduw of vieze zonnepanelen. Het hele systeem blijft soepel draaien zodat de opbrengst zo hoog mogelijk blijft.

MEET JE OPBRENGST EN VERBRUIK

Via je smartphone, laptop of tablet heb je altijd inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen. Kijk realtime mee hoeveel energie je zonnepanelen produceren en zie direct hoeveel je al bespaart hebt op energiekosten.

Je verbruik kun je ook realtime volgen, zo zie je direct hoe je het verbruik nóg meer kunt verlagen.

REALTIME MONITOREN

Real-time data laat direct zien of er een probleem met je installatie is. Wij krijgen direct een melding en kunnen zo problemen in 99% van de gevallen binnen 24 uur oplossen.

Kijk real-time mee hoe je zonnepanelen presteren van dag tot dag en onder verschillende weersomstandigheden.

Hoe werkt het?

Bekijk hoe de componenten van een Enphase systeem samen werken om jou huis van betrouwbare energie te voorzien, en om je zoveel mogelijk energie te laten besparen.

BEKIJK DE ENPHASE PRODUCTEN REFERENTIE SYSTEMEN

Ervaringen met Enphase

Bekijk de ervaringen van Enphase gebruikers en installateurs en waarom zij voor een uitgekiend systeem kozen.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

MAAK KENNIS MET DE ENVOY-S, HET BREIN ACHTER JE SMART HOME

De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase.

Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren. Monitor real-time je opbrengst en verbruik en haal het meeste uit je zonnepanelen.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER DE ENPHASE PRODUCTEN?

Laat het ons weten en we sturen je zo spoedig mogelijk extra informatie toe!

De voordelen van zonne-energie met Enphase

Een PV of zonne-energie systeem levert je alleen maar voordelen op: een hoog rendement en lagere elektriciteitsrekening per maand. Lees meer over de financiering van een PV systeem, fabels en feiten en hoe u kunt besparen.

Fabels en feiten over zonne-energie

Koop je een huis zonder te weten hoe hoog de hypotheek-, verzekerings- en onderhoudskosten van de woning zijn?
Om je goed voor te bereiden hebben wij een aantal fabels en feiten op een rijtje gezet.

Te duur?

Eén van de meest hardnekkige fabels over zonne-energie is dat het voor de meeste huizenbezitters te duur is. Het rendement op een PV systeem is vele malen hoger dan een rekening bij de bank, daarnaast bedraagt de terugverdientijd gemiddeld tussen de 5 en 8 jaar.

 

 

Niet genoeg zon waar ik woon?

Zonne-energiesystemen kunnen op heel veel verschillende plaatsen goed werken, ook in mistige, koude klimaten, en op bewolkte dagen. Zo is Duitsland koploper in zonne-energie voor particulieren. En juist op schaduwrijke plaatsen presteert een Enphase systeem het beste.

Zonne-energie betaalt zich niet zelf terug?

Hoewel de hoogte van de besparingen afhangt van een groot aantal factoren, zien huiseigenaren met zonne-energie gewoonlijk direct een besparing in hun energiekosten. Het systeem betaalt zichzelf sneller dan ooit terug.

Slecht voor de waarde van mijn huis

Een recent onderzoek heeft aangetoond dat huizenbezitters die een zonne-energiesysteem aanschaffen de waarde van hun huis zien stijgen. Huizen met zonnepanelen op het dak worden doorgaans ook sneller verkocht.

Geweldige Service!

Heel erg blij met mijn thuisbatterij, kan het iedereen aanraden!

[rating itemreviewed=”Enphase AC Battery” rating=”10″ reviewer=”Reint” dtreviewed=”12-09-2016″ best=”10″ worst=”0″][/rating]

Wat een super klantenservice.

Voor het aanschaffen van een thuisaccu heb ik de juiste informatie + tips gekregen om er toch maar mee te beginnen.

Mijn huis is klaar voor de toekomst!

Aangezien de SDE er in 2020 afgaat, is het echt verstandig hier aan te beginnen. Bedankt Ouxo!