Tesla zonnepanelen nu te huur

Als u uw elektriciteitsrekening wilt verlagen door zonnepanelen te installeren, maar op zoek bent naar een betaalbare optie, heeft Tesla misschien het antwoord: huur ze.

In de hoop huiseigenaren een betere geldbesparende optie te bieden door de gestroomlijnde panelen te huren, biedt Tesla huurders maandelijkse betalingen, geen installatiekosten, geen langlopende contracten en de mogelijkheid om maandelijkse huurbetalingen op elk moment te annuleren. Het bedrijf zal echter een vergoeding van $ 1500 in rekening brengen om het systeem van uw dak te verwijderen en in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen.

Als klanten hun huizen zouden verkopen, biedt Tesla een handige optie voor contractoverdracht die kan worden ingesteld onder de nieuwe eigenaar van het huis.

Het verhuurprogramma voor zonnepanelen is momenteel te huur in zes staten: Arizona, Californië, Connecticut, Massachusetts, New Jersey en New Mexico.

De Tesla-panelen zijn er in drie maten, beginnend bij een klein zonnepaneel van 3,8 kilowatt voor $ 50 per maand, wat een gemiddelde van 10 tot 14 kilowattuur energie per dag genereert; een gemiddelde 7,6 kWh voor $ 100 per maand, genereert tussen 19 en 28 kWh per dag; of de grote optie van 11,4 kWh voor $ 150 per maand, wat 29 tot 41 kWh per dag oplevert. Houd er rekening mee dat het gemiddelde Amerikaanse huishouden ongeveer 28 kilowattuur elektriciteit per dag verbruikt

Terwijl Tesla verwacht dat het huren van zonnepanelen een grote hit zal zijn, zeggen energie-experts dat het bedrijf klanten de kans wil geven om panelen te huren als manier om de problemen met zonne-energie te vergroten. Eerder dit jaar verlaagde het bedrijf naar verluidt de prijzen voor zonnepanelen en stond het klanten ook toe om residentiële systemen in stappen te kopen.

Geef een reactie

×