Deze futuristische reisauto op zonne-energie kan door kleine auto’s worden getrokken


Het prototype van 2017 was zo licht dat de ontwerper een heel jaar kon reizen met de persoonlijke aanhangwagen die aan een kleine 4-cilinderwagen was bevestigd. De aandacht die tijdens Lew’s eerste reis in 2017 werd getrokken, be├»nvloedde de nieuwere 2019-versie met verbeterde onderdelen.

In de houten cabine die op het aluminium frame is bevestigd, bevindt zich een matras van driekwart formaat, drie secties opslagruimte, twee USB-uitgangen en een geventileerd dak. Het interieur wordt verlicht met verzonken LED-verlichting en dikke isolatie beschermt de bewoners tegen alle weersomstandigheden en bespaart energie. Verwarming (aangestuurd door een thermostaat), verlichting en het elektronische systeem worden allemaal gevoed door een zonnepaneel.

Er is ook een kitchenette met kasten voor elektrische aansluitingen en twee opbergladen aan de achterzijde. In tegenstelling tot andere reistrailers, laat de Polydrop niet veel ruimte over voor de keukenruimte, maar de makers stonden erop dat het alle benodigdheden heeft voor een kampeertrip op een site met aparte faciliteiten, zoals toiletten en banken.

Dit is niet de reisaanhanger van je grootvader – de Polydrop maakt gebruik van een veelhoekige traanvorm met een super modern ontwerp en een futuristisch gevoel. Voor de veiligheid, Timbren Independent-ophanging en hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat het werk veilig kan worden gedaan.

Voor de niet-kieskeurige reiziger die gewoon behoefte heeft aan een plek om te rusten en wat opslagruimte, biedt de Polydrop zeker een succesvolle aanpak voor kamperen en weg struikelen. De eenvoud met een slank, modern ontwerp is perfect voor mensen die op zoek zijn naar iets dat niet zo omvangrijk is als een traditionele reisaanhanger, maar comfortabeler dan een tent.

Geef een reactie

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday