Nissan begint met het verkopen van zonnepanelen en batterijen op het dak

Tesla’s model voor de verkoop van elektrische auto’s en zonnepanelen lijkt ook een beroep te doen op andere autofabrikanten – nu speelt Nissan in op het spel met Nissan Energy Solar. Onlangs lanceerde het bedrijf de dienst om zonnepanelen te verkopen, samen met het batterijopslagproduct xStorage Home. Volgens hun persbericht kunnen inwoners van het Verenigd Koninkrijk die zijn uitgerust met zonneproducten, wel 66 procent besparen op hun energierekening.

Nissan beschrijft Nissan Energy Solar als een alles-in-één-oplossing. Ze bieden drie verschillende paneelopties: de scherp geprijsde Value-optie, de meest efficiënte Efficiency-optie of de Design-optie, met panelen die op daken zijn geïntegreerd. Combineer dat met het xStorage Home-opslagproduct voor batterijen en Nissan hoopt dat het voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk gemakkelijker zal zijn om van de voordelen van hernieuwbare energie te genieten – hoewel met Nissan Energy Solar huiseigenaren ervoor kunnen kiezen alleen zonne-energie te kopen, alleen opslagruimte of beide. Gebruikers kunnen een Nissan Leaf of e-NV200 opladen met het systeem.

Nissan maakt zich sterk waarom een ​​koper zijn producten zou moeten kiezen boven die van een ander bedrijf op de Nissan Energy Solar-website: “We zijn een partnerschap aangegaan met enkele van ’s werelds grootste en meest geavanceerde energiebedrijven om onze klanten een volledig geïntegreerd assortiment, naadloze service te bieden en echte waarde. Onze producten behoren tot de meest duurzame op de markt, geven batterijen uit onze elektrische voertuigen een tweede leven en maximaliseren ons gebruik van recyclebare materialen. “

Het bedrijf zal LiDAR remote analyse van daken uitvoeren om zonnepanelen te optimaliseren, volgens Motoring Research. Een systeem met zes panelen kost € 4.421,00, wat overeenkomt met € 6.133,00, inclusief installatie. Volledige zonne- en opslagsystemen beginnen bij € 8.698,00. De Nissan New Energy-website zegt dat de systemen binnenkort te koop zullen zijn.

Geef een reactie

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday