LG lanceert zijn eerste AC-module met geïntegreerde Enphase micro-omvormer om installaties te vereenvoudigen

LG Electronics USA heeft de ‘NeON’ 2 ACe-module gelanceerd in samenwerking met Enphase Energy bij Intersolar NA 2017. De high-efficiency AC-module maakt gebruik van de nieuwste IQ6-micro-omvormer technologie van Enphase, die geïntegreerd is in het module-montage systeem, om de installatie tijd met de helft te verminderen , in vergelijking met huidige modules.

Probleem

Met name in de VS is de residentiële PV-installatie ‘soft costs’ relatief hoog gebleven in vergelijking met vele andere regio’s. De recente marktanalyse van GTM Research heeft ook gemarkeerd dat de kosten voor ‘customer capture’ op basis van een kosten-per-watt-basis stijgen. Dit zorgt voor meer druk op het verminderen van de installatiekosten. Recente snelle shutdown (NEC 2014) nakoming kan ook de BOS (Balance of System) kosten verhogen met de toevoeging van snelle uitschakel apparaten en verbeterde bekabeling.

Oplossing

LG Neon 2 ACe combineert high-performance en een vereenvoudigde gebruikerservaring, die de processen van logistiek, installatie en monitoring combineert. Installatie, altijd een bezorgdheid voor huiseigenaren, wordt een snelle twee plaats dak installatie met deze geïntegreerde AC Module – de micro-omvormer uit de platte verzendpositie opheffen en de kabel verbindt zonder de twee producten afzonderlijk te installeren en onnodige onderdelen te elimineren Zoals extra bedrading en bypass diodes. Hogere betrouwbaarheid kan worden bereikt doordat de micro-omvormer voorop te testen en geïntegreerd is op de module bij de fabricage-montagefase. LG NeON 2 ACe maakt gebruik van gloednieuwe cello-technologie, die de industriestandaard vervangt met 30 dunne draden, waardoor de output en betrouwbaarheid worden verbeterd. Deze unieke technologie zorgt voor meer energie-efficiëntie en hoge temperatuur prestatie eigenschappen. Deze innovaties zijn esthetisch ontworpen om de huiseigenaar te versterken, waardoor ze een strakke, zwarte look creëren. Een strategisch gepositioneerde afstand van 15 mm scheidt de DC-module en de micro-omvormer, waardoor elke impact op prestaties en betrouwbaarheid wordt verminderd door voldoende luchtstroom voor koeling mogelijk te maken.

Platform

LG Neon 2 ACe komt ook uit met LG Electronics ’12-jarige zonnepanelen garantie en een 25-jarige garantie voor de micro-omvormer. Het geanodiseerde aluminium frame van het paneel kan een frontlading tot 6000 Pa verdragen en een achterlading tot 5,400 Pa.

Beschikbaarheid

Juli 2017 en verder.

Geef een reactie

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday