Tesla uit Amerika gevestigd “op Erica”

Iedereen kent wel de geluidloze elektrische auto die je regelmatig langs ziet komen rijden, een Tesla. Natuurlijk hebben zij hier een wereldprimeur mee gescoord, nu is dit niet het enige product die zij ontwikkelen. Tesla is koploper op het gebied van energieopslag mogelijkheden, voor zowel in een auto als bij u thuis. Elon Musk is oprichter van Tesla maar ook eigenaar van SolarCity – Solar Energy Efficiency, de grootste zonnepanelen leverancier/installateur van Amerika.

Nu is er een nieuw innovatief product op de markt wat de wereld gaat veroveren, een thuisaccu van Tesla. Sla opgewekte energie gedurende de dag op in het energieopslagsysteem. Zo gebruikt u maximaal uw zonnepanelen en bespaart u zelfs ’s avonds energie.

Dennis Abel mede oprichter van OUXO zegt het volgende over de thuisaccu: “De Powerwall is compact en eenvoudig te installeren en is een volledig geautomatiseerd systeem dat geen enkel onderhoud nodig heeft. De Powerwall is veilig voor het hele gezin en zonnepanelen kunnen zo volledig worden benut. In de toekomst verwacht ik dat energie niets meer gaat kosten maar dat er enkel belasting betaald moet worden over de eigen CO2 uitstoot. Opslagmogelijkheden lossen dit probleem op doordat de zelfconsumptie van opgewekte energie aanzienlijk wordt verhoogd. ”

Tesla heeft ervoor gekozen om dit energieopslagsysteem wereldwijd op de kaart te zetten samen met geautoriseerde dealers en installateurs. Door middel van een grondige selectie in Nederland, van 6 maanden, zijn hier een aantal experts uitgekomen. In totaal zijn er 27 bedrijven in Nederland aangesteld om de Tesla Powerwall te mogen installeren. Hiervan zit er één Tesla gecertificeerd bedrijf op Erica!

Reint Koning mede oprichter van Ouxo zeg het volgende over Tesla “Wij hebben de gok gewaagd, door onze jonge vooruitstrevende blik & frisse uitstraling heeft Tesla ons uitgekozen om bij de familie te mogen horen. Wij zijn hier dan ook ontzettend trots op, opslag is de toekomst.”

Energie leveranciers komen met “slimme” energiecontracten waarbij de stroomprijs per uur gaat wisselen. Met de Tesla Powerwall kunt u in de toekomst stroom inkopen op momenten dat de prijs per kWh laag is, om dit later weer te kunnen gebruiken in uw woning. Ouxo heeft hier speciale software voor laten ontwikkelen. Apparatuur kan worden aangestuurd zodat de zelfconsumptie van zonne-energie zo hoog mogelijk wordt, het resterende deel vangt u op met bijvoorbeeld een Tesla Powerwall.

Dit is nog maar het begin van een tijdperk waarbij duurzame energie de overhand neemt op de bekende fossiele brandstof. Heeft u twijfels en wilt u de knoop doorhakken, neem dan contact op met Ouxo om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday