ZOLDERS

Vloeren van ingerichte en niet ingerichte zolders.

Offerte?

MUREN

De isolatie hecht aan steen, hout, metaal en beton.

Offerte?

DAKEN

Isolatie perfect geschikt voor dak en onderdak.

Offerte?

VLOER

Isolatie voor onder de vloer en kruipruimte isolatie.

Offerte?

bel mij terug

  Voor- en achternaam

  Telefoonnummer

  VloerSpouwDak

   

  WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ISOLEREN?

  Warmte kan verloren gaan door convectie (luchtbeweging van thermische of dynamische aard), bijv. wanneer u in de winter een raam openlaat of de zolder niet goed afgedicht werd. Een andere oorzaak is geleiding (warmtewisseling door een materiaal), bijv. door de muren van een slecht geïsoleerd gebouw, vooral via koudebruggen. Om energie te besparen hebt u dus een goede isolatie nodig die goed is verdeeld over muren en daken en een verbeterde luchtdichtheid biedt.

   

  Zonder goede isolatie ontstaan oncontroleerbare warmteverliezen en verliest u veel energie, waardoor de verwarmingskosten stijgen. Daarnaast kunt u door kwaliteitsvolle isolatie de levensduur van uw woning verlengen: minder vocht, minder condensatieproblemen, geen schimmelvorming. 
   
  De voordelen van isolatie, namelijk minder energieverbruik en hoger comfort, wat resulteert in aanzienlijke economische voordelen (minder stookkosten en onderhoud), maar ook in voordelen voor het milieu (minder CO2-uitstoot, opwarming van de aarde en gassen die de ozonlaag aantasten) en een betere levenskwaliteit: minder lawaai (geluidsisolatie), geen schimmelvorming en minder luchtwegaandoeningen. Ook de brandwerendheid kan worden verbeterd door het gebruik van materialen met een lage dichtheid die de luchtdoorstroming blokkeren.  

  vraag uw offerte aan

   Contactgegevens

   Voor- en achternaam

   E-mailadres

   Telefoonnummer

   Straatnaam + Huisnummer

   Woonplaats

   Postcode

   Isolatie type

   VloerDakSpouwmuurZakelijk

   Indicatie installatiedatum

   Hoe heeft u ons gevonden?

   GoogleVia een bekendeSocial MediaVia de Krant

   Voeg hier eventueel foto's toe van uw huis! (20 MB per foto)


    

   ISOLEREN IN COMBINATIE MET ZONNEPANELEN?

   Isolatie en zonnepanelen zijn de basis van een duurzame woning. Warmtepompen zijn voor veel woningen nog niet geschikt, de basis is altijd het belangrijkste. Het is dus slim om eerst te starten met het isoleren van je woning. Zo weet je zeker dat de warmtepomp in de toekomst zijn werk goed kan doen.

   Zonnepanelen zijn de basis voor het zelf opwekken van eigen energie. Omdat je bij het aanschaffen van zonnepanelen de BTW retour krijgt, kan het slim zijn dit te gebruiken voor het isoleren van je woning. Samen met de subsidies op de isolatie ontstaat er een zeer interessante investering. Omdat je nu ook bespaart op de stookkosten van je woning verhoog je ook je rendement!

   OUXO biedt het beste van beide werelden. Met een premium aanbod aan producten binnen de zonne-energie, een perfecte kennis van de markt en door gebruik van de nieuwste technieken maak je bij ons nooit een verkeerde keuze.