Monteur zonnepanelen

maar dan helemaal zzp

Gezocht: monteur zonnepanelen, maar dan helemaal zzp

Hey zzp’er. We kunnen het niet meer alleen af. Help je ons mee onze klanten blij te maken met een energiebesparende installatie? Je werkt voor een vaste prijs per paneel. Of je doet het werk aan de binnenkant tot aan de meterkast. Jij mag kiezen. En natuurlijk werk je samen met een fijn team.

Verstand van installeren

Je bent een echte dakhaas en kunt zo aan de slag. We hoeven jou niks uit te leggen en je sluit zo aan bij een van onze teams. Je hebt alleen eigen vervoer nodig en kunt zelfstandig naar de locatie komen. Voor de rest regelen wij alles. Kortom: je bent zelfstandig (en zonder personeel). En we hebben zat werk, dus kom maar door!

Hoe installeren we zonnepanelen?

Op het dak werk je nooit alleen. Onze teams installeren samen maximaal één systeem per dag. We werken ons niet over de kop. Meestal leg je met z’n tweeën de panelen en sluit een andere collega het binnenwerk aan: de installatie van de omvormer en de verbinding in de meterkast. Daarvoor krijgen jullie een legplan mee dat onze expert voor jullie heeft uitgetekend. Makkelijk toch? En hadden we al gezegd dat we zat werk hebben?

Wat we bieden

• Geld. We spreken een vast prijs per paneel of per binnenwerk af.
• Klussen. Hadden we al gezegd dat we volop werk hebben?
• Veiligheid. Op het dak nemen we geen risico’s.
• Plezier. We hebben leuke teams. En daar kun jij natuurlijk nog wat aan toevoegen.

Zin an?

Wil je bij OUXO aan de slag? Laat dan van je horen. Aan moeilijke sollicitatiebrieven doen we niet.

Neem gewoon contact op en dan drinken we een bak koffie. 

Solliciteer nu!

    Voor- en achternaam

    Telefoonnummer