JONG, INNOVATIEF EN BETROUWBAAR

We bieden zonne-energie oplossingen op maat, geschikt voor elke situatie. Of het nou gaat om projectontwikkeling, het leveren van duurzame producten of het installeren van deze producten, wij helpen je verder.

Wij kijken verder dan alleen het opwekken van zonne-energie, het sturen en opslaan van deze energie gaat namelijk steeds belangrijker worden. Slim gebruik maken van de energiemarkt en het slim aansturen van apparatuur, zorgen voor een hogere zelfconsumptie en dus ook voor een grotere besparing.

Zet daar onze eigen 20 jaar garantie en het niet hoeven doen van een aanbetaling tegenover en u heeft een complete service van A tot Z.

Zonne-energie anno 2019.

VOORUITSTREVEND IN ENERGIEOPSLAG

We houden van innovatieve producten en gaan een uitdaging niet uit de weg. Energie opslaan is de toekomst en hier zetten wij volledig op in.

Slimme unieke oplossingen zorgen voor een verlaging van het verbruik tijdens de avonduren. Onze opslagsystemen worden overdag opgeladen zodat jij óók ’s avonds en ’s nachts zo veel mogelijk energie kunt besparen.

Wij behoren tot de eerste bedrijven die gecertificeerd zijn door Tesla om in Nederland de Tesla Powerwall te mogen installeren. Sla zonne-energie overdag op zodat u dit ’s avonds weer kunt gebruiken.

Ook voor grootschalige zakelijke projecten adviseren wij u graag in onze unieke mogelijkheden.

Zonne-energie beschikbaar voor iedereen.

Full Black Zonnepanelen OUXO

UNIEK IN ELK OPZICHT

Onze software oplossingen maken het besparen voor u als klant nog gemakkelijker. Ons doel is om u als klant volledig te ontzorgen, en een zo groot mogelijke besparing mogelijk maken.

Unieke oplossingen maken dit mogelijk, we verhogen uw zelfconsumptie, sturen apparatuur aan en zorgen dat u zelf uw eigen energieleverancier wordt.

Zonne-energie is gratis, wij geven u toegang tot deze energie.