Voorman

meewerkend voorman met oog voor kwaliteit

Vacature: meewerkend voorman met oog voor kwaliteit

Barst jij van de energie om samen met een team onze klanten naar alle tevredenheid te helpen aan een prachtige installatie? Lees dan vooral verder. Want bij ons draait alles om service en goede kwaliteit. Het is ons visitekaartje en daar ben jij als meewerkend voorman een bepalende schakel in.

Aansturen en meewerken

Het installeren van zonnepanelen, omvormers en thuisaccu’s doe je met een klein team. Dat betekent dat je collega’s aanstuurt maar ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Het heet niet voor niets ‘meewerkend voorman’ ;-). Dat vraagt van jou dus niet alleen technische kennis maar ook mensenkennis. Op het dak moeten jullie samen de klus klaren. Een mooie uitdaging, elke keer weer.

Wat breng jij mee?

Onze klanten betalen veel geld voor hun installatie. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat ze heel blij worden van onze dienstverlening. Dat vraagt van jou een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast is je vakkennis helemaal top. Soms zul je collega’s nog even moeten bijscholen op het dak. En aangezien we bij mensen en bedrijven op bezoek zijn, verwachten we van jou een voorbeeldrol. Onze klanten zijn heilig!

Wat we bieden

• Een goed salaris van tussen de € 3.200 en € 3.500.
• Veiligheid. Op het dak nemen we geen risico’s.
• Plezier. We hebben een tof team. En daar kun jij natuurlijk nog wat aan toevoegen.
• Gezondheid. Buiten werken is mooi man! (Of vrouw, of …)
• Een mooie job met een mooi product en veel verantwoordelijkheid

Zin an?

Wil je bij OUXO aan de slag? Laat dan van je horen. Aan moeilijke sollicitatiebrieven doen we niet.

Neem gewoon contact op en dan drinken we een bak koffie. 

Solliciteer nu!

    Voor- en achternaam

    Telefoonnummer