Ouxo Energy B.V. te
Tynaarlo
 
Ontwikkeling E-Veranda
 
Ontvangt subsidie voor de volgende activiteit(en):
 
Doel: Ontwikkelen en bouwen van een innovatieve E-Veranda voor potentiële (B2B) klanten van Ouxo Energy BV zoals Bauhaus of Hornbach. Deze ontwikkeling moet resulteren in een E-Veranda waarvan het technisch werkingsprincipe middels dit project wordt aangetoond.
Resultaat:  De E-Veranda zal geschikt moeten zijn voor B2B klanten die het als bouwpakket kunnen leveren aan eindklanten.
 
Het unieke aan de E-Veranda zit hem in de hoge betrouwbaarheid en hoge opbrengst (per/m2) door op verschillende punten in het ontwerp te innoveren. Zo zullen de gewenste afmetingen van de veranda niet beperkt worden doordat standaard zonnepanelen gebruikt worden die ieder een standaard formaat kennen.
 
Daardoor is het mogelijkheid om de E-Veranda voor elke situatie op maat te plaatsen. En doordat de E-Veranda’s variabele lengtes en breedtes bezitten kan het gehele verandaoppervlak met glas op glas zonnecellen zonne-energie opwekken. Uniek is tevens de toepassing van micro omvormers, in de markt worden tot heden voor Solar Veranda’s alleen string omvormers gebruikt.