Vestigingsmanager Groothandel

die de boel organiseert

Vacature: vestigingsmanager voor onze groothandel

We gaan goed. Onze opdrachtportefeuille is hartstikke vol voor het komende jaar. Daar zijn we blij mee, maar we zien ook uitdagingen. En daarin speel jij als vestigingsmanager voor onze groothandel een belangrijke rol. Want je geeft niet alleen leiding aan een goed team, je zorgt ook voor een vlekkeloze planning, verkoop én voorraadbeheer. Ben jij die kartrekker?

Structuur is de basis

Een goed draaiend magazijn met een duidelijke structuur is de basis voor onze operatie. We willen geen ‘nee’ verkopen en je collega’s op het dak moeten altijd met de juiste spullen op pad kunnen. Dat snap jij als geen ander. Dus zorg jij voor een team dat perfect samenwerkt en aan een half woord genoeg heeft. En jij laat je niet verrassen door plotselinge veranderingen in de markt of leveringsproblemen. Je bent de vraag altijd net een stapje voor.

Wat breng jij mee?

Als vestigingsmanager speel je verschillende rollen en daar schakel je makkelijk tussen; van het aansturen van een junior tot feedback aan het management. Je kent de weg in planningssoftware en logistieke processen. En je houdt altijd en overal het overzicht. Kortom: je bent ons baken in de business! En je kunt ook nog wat leren.

Wat we bieden

• Plezier. We hebben een tof team. En daar kun jij natuurlijk nog wat aan toevoegen.
• Mooie klanten. Niets is zo leuk als mensen hun eigen energievoorziening te leveren.
• Ontwikkeling. We gaan hard en daar kun jij een belangrijke rol in spelen.
• Verantwoordelijkheid. Durf jij het aan?

Zin an?

Wil je bij OUXO aan de slag? Laat dan van je horen. Aan moeilijke sollicitatiebrieven doen we niet.

Neem gewoon contact op en dan drinken we een bak koffie. 

Solliciteer nu!

    Voor- en achternaam

    Telefoonnummer