Open Sollicitatie

Vacature die je zelf mag invullen

Vacature die je zelf mag invullen

We zijn een dynamisch bedrijf dat keihard groeit. Elke maand leggen we duizenden zonnepanelen op daken door heel Nederland. Daar komt heel wat bij kijken. We zoeken dan ook voortdurend mensen die ons willen helpen onze klanten blij te maken met hun installatie en energievoorziening. Wil jij aan de slag in deze mooie branche? Kom maar op. We helpen je zo aan een baan.

Installeren kun je leren

We gaan voor maximale kwaliteit in alles wat we doen. Maar dat betekent niet dat je een getrainde techneut moet zijn. Mag natuurlijk wel, maar we je kunnen je ook het een en ander leren. Bij ons staat teamgeest en een goede drive om er iets van te maken bovenaan ons verlanglijstje. Heb jij dat in je? Laat dan vooral van je horen en kom kennis maken.

Welke functie ga jij invullen?

We zoeken echt niet alleen technische mensen. Ook in de ondersteuning is er volop werk. Misschien voel jij je thuis in de administratie of hou je van de structuur in het magazijn? Of misschien schuilt er in jou een geboren verkoper. Of misschien heb je al helemaal scherp wat je wilt doen en kom je ons daar graag over vertellen. Je bent van harte welkom!

Wat we bieden

• Geld. Wie hard werkt, verdient een goed salaris.
• Plezier. We hebben een tof team. En daar voeg jij natuurlijk nog veel aan toe.
• Blije klanten. Niets is zo leuk als mensen hun eigen energievoorziening te leveren.
• Een mooie job met een mooi product en veel positieve energie

Zin an?

Wil je bij OUXO aan de slag? Laat dan van je horen. Aan moeilijke sollicitatiebrieven doen we niet.

Neem gewoon contact op en dan drinken we een bak koffie. 

Solliciteer nu!

    Voor- en achternaam

    Telefoonnummer