Logistiek medewerker

die de boel organiseert

Vacature: logistiek medewerker die de boel organiseert

We leggen maandelijks duizenden zonnepanelen op het dak. Daar komen een hoop onderdelen bij kijken, van klein tot groot. Ons magazijn staan dan ook altijd vol en er gaat dagelijks heel veel weer uit. Ben jij de kanjer die dat allemaal in goede banen leidt? Kom maar op dan!

Organiseren en structuren

Samen met je team zorg je ervoor dat ons magazijn piekfijn draait. Je ontvangt goederen, zet ze op de juiste plek, maakt orders aan en verzamelt de juiste artikelen voor elke klus. Je collega’s op het dak zijn van jou afhankelijk. Ze kunnen niet installeren als er onderdelen ontbreken of als ze de verkeerde spullen in handen hebben. Een grote verantwoordelijkheid dus, waarbij alles draait om
organiseren en structureren.

Wat breng jij mee?

Als logistiek medewerker droom jij over een vlekkeloze operatie! Nou ja, het zit in ieder geval in jouw aard om netjes te werken. Als de boel niet draait, kunnen we niet werken. Zo simpel is het. Dus jij laat je niet gek maken door wat drukte en werkt gewoon door tot de spullen op hun plek staan. En natuurlijk vind je het tof om dat samen met een team op te pakken. Ben jij die held van het magazijn? Kom dan maar door!

Wat we bieden

• Plezier. We hebben een tof team. En daar kun jij natuurlijk nog wat aan toevoegen.
• Blije klanten. Niets is zo leuk als mensen hun eigen energievoorziening te leveren.
• Een mooie job met een mooi product en veel verantwoordelijkheid

Zin an?

Wil je bij OUXO aan de slag? Laat dan van je horen. Aan moeilijke sollicitatiebrieven doen we niet.

Neem gewoon contact op en dan drinken we een bak koffie. 

Solliciteer nu!

    Voor- en achternaam

    Telefoonnummer