Storingsmonteur

die snel schakelt

Vacature: storingsmonteur die snel schakelt

Wij maken onze klanten blij met goede installaties voor zonnepanelen. Een mooie uitdaging, waarbij er ook wel eens iets hapert. Dan kom jij in actie. Je vindt feilloos het probleem en lost het ter plekke op of je zorgt voor een supersnelle oplossing. En zo zorg je ervoor dat onze klanten blij blijven. Ben jij die speurneus die wij zoeken? Lees dan vooral verder.

Altijd een oplossing

Je snapt het al: we verkopen geen nee. Wat de storing ook is, we vinden altijd een oplossing. Van het hoofdkantoor krijg je een melding door en dan ga jij op pad. Dat betekent dat je als visitekaartje van OUXO bij onze klanten op bezoek komt. Daar handel je de storing netjes af en laat ze met een goed gevoel achter. Ondertussen zie je ook waar dingen beter kunnen als een storing bijvoorbeeld vaker voorkomt.

Wat breng jij mee?

Altijd een oplossing bieden? Dat betekent dat je creatief bent en snel werkt. Natuurlijk vraagt dat om goed technisch inzicht; je snapt hoe de systemen in elkaar zitten en wat de knelpunten zijn. Maar storingsmonteur zijn vraagt ook om menselijke kwaliteiten. Je staat klanten te woord die misschien niet tevreden zijn. Je blijft daarin altijd kalm en vriendelijk. Bovendien ga je vaak alleen op pad dus dat biedt vrijheid, maar ook een flinke verantwoordelijkheid.

Wat we bieden

• Geld. Je verdient bij ons tussen de € 1.500 en € 1.900.
• Veiligheid. Op het dak nemen we geen risico’s.
• Plezier. We hebben een tof team. En daar kun jij natuurlijk nog wat aan toevoegen.
• Gezondheid. Buiten werken is mooi man! (Of vrouw, of …)

Zin an?

Wil je bij OUXO aan de slag? Laat dan van je horen. Aan moeilijke sollicitatiebrieven doen we niet.

Neem gewoon contact op en dan drinken we een bak koffie. 

Solliciteer nu!

    Voor- en achternaam

    Telefoonnummer