Stel je bent overhaast vertrokken.

Wanneer Nest merkt dat je weg bent,

kan je verlichting automatisch worden uitgeschakeld.

HOE WERKT HET?

BEGIN MET NEST

Je hebt alleen een Nest Thermostat, Nest Protect of Nest Cam nodig. Voeg er een ander product aan toe, zoals een lamp, en ze merken elkaar op, leren van elkaar en helpen je. Helemaal vanzelf.

SNEL EN SIMPEL INSTELLEN

Log in bij de app van je lamp, maak verbinding met Nest en verifieer je Nest-account. Het is privé, veilig en jij hebt de touwtjes in handen.

HET WERKT GEWOON

Je hoeft geen techneut te zijn om de boel aan de praat te krijgen. Zodra je een product met Nest verbindt, gaat het automatisch voor je aan de slag. Zonder dat je hoeft te programmeren.

Van huis: ontspannen en alles onder controle.

Haastig vertrokken? Home Connect laat je Bosch- en Siemens-apparatuur samenwerken met Nest. Wanneer je Nest Thermostat merkt dat je niet thuis bent, kan de Home Connect-app je laten weten dat de oven nog aanstaat, zodat je die op afstand kunt uitschakelen. En als je Nest Protect rook detecteert, kun je ook je andere apparaten uitschakelen.

Een slimmere benadering van brandveiligheid.

Als Nest Protect rook of koolmonoxide detecteert, kan hij LIFX-lampen met rood licht laten knipperen om je op de hoogte te brengen van mogelijk gevaar en slechthorenden te waarschuwen.

Helpt met het huishouden. Zelfs als je weg bent.

Wanneer Nest merkt dat iedereen de deur uit is, kan je door Wemo bediende verlichting worden uitgeschakeld om je te helpen energie te besparen.

In een flits naar buiten.

Wanneer Nest Protect voelt dat er iets mis is, knipperen je hue-lampen aan en uit om er je aandacht op te vestigen.

Eén app voor al je apparaten.

Met Insteon bedien je alles in huis – verlichting, apparaten, camera’s en Nest – vanuit één app.

Helpt met het huishouden.

Als je Nest Thermostat merkt dat je weg bent, laat hij Whirlpool de Refresh-modus inschakelen zodra je wasbeurt klaar is, zodat je kleren fris en kreukvrij blijven.