Zonnepanelen monteur

monteur zonnepanelen zonder hoogtevrees

Vacature: monteur zonnepanelen zonder hoogtevrees

Hallo! Je kunt bij ons het dak op. Maar dat bedoelen we dan heel positief. Want je maakt niet alleen onze klanten blij met een mooie, energiebesparende installatie. Je werkt ook in een fijn team met vrolijke gasten. En natuurlijk ben jij ook wel een beetje trots op je werk, als die zonnepanelen er mooi bij liggen.

Verstand van installeren

Zonnepanelen installeren is niet heel erg ingewikkeld. Ben je een echte zonnepanelen monteur en is dat voor jou gesneden koek? Mooi! Meteen solliciteren. Twijfel je of je het kunt? Geen probleem, want wij helpen je verder. Dus ook als je nog niet helemaal thuis bent in de installatietechniek, kun je bij ons aan de slag als hulp monteur. Wat wij veel belangrijker vinden is een positieve instelling en een bak energie. Dus niet van de zon, maar uit jouw drive om er wat van te maken.

Hoe installeren we zonnepanelen?

Op het dak werk je natuurlijk niet alleen. Je gaat met een team aan de slag en installeert op een dag maximaal één systeem. We werken ons niet over de kop. Meestal werk je met z’n tweeën aan de montage van de panelen en staat er een collega binnen om de techniek aan te sluiten. Dus de installatie van de omvormer en de verbinding in de meterkast. Jullie werken aan de hand van een legplan dat onze expert al voor jullie heeft uitgedokterd. Zo hoef je niet te puzzelen. Eitje!

Wat we bieden

• Geld. Je verdient bij ons tussen de € 2.200 en € 2.800.
• VCA (VOL) certificaat, certificaat werken op hoogte, cursus Eerste monteur zonnestroominstallaties op het dak (VP).
• Veiligheid. Op het dak nemen we geen risico’s.
• Plezier. We hebben een tof team. En daar kun jij natuurlijk nog wat aan toevoegen.
• Gezondheid. Buiten werken is mooi man! (Of vrouw, of …)

Zin an?

Wil je bij OUXO aan de slag? Laat dan van je horen. Aan moeilijke sollicitatiebrieven doen we niet.

Neem gewoon contact op en dan drinken we een bak koffie. 

Solliciteer nu!

    Voor- en achternaam

    Telefoonnummer