BE Chauffeur

chauffeur die houdt van aanhangers

Vacature: chauffeur die houdt van aanhangers

We zijn lekker bezig met mooie projecten. Dus is het eigenlijk altijd druk. Elke dag gaan er teams op pad om prachtige installaties te bouwen. En die hebben een hoop spullen nodig. Zonnepanelen, omvormers, montagesystemen: bij elkaar is het heel wat. En dat past vaak niet in 1 bus, dus daar hangen we regelmatig wat achter. Ben jij fan van aanhangers? Komt dan vooral eens langs.

Rijden met verantwoordelijkheid

Als chauffeur heb je een flinke verantwoordelijkheid. Je bent niet alleen het visitekaartje van OUXO op de weg, je hebt ook heel wat waardevolle spullen bij je (en daar rekenen we jou ook bij). Bovendien willen we natuurlijk dat onze spullen in perfecte staat bij onze klanten aankomen. En die klanten zitten echt in het hele land.

Wat breng jij mee?

Je kunt hem al wel invullen, toch? Je hebt een BE-rijbewijs nodig. Kunnen we niks aan doen. Is nu eenmaal wettelijk verplicht. Maar wat we nog belangrijker vinden is een positieve drive en dat je kunt werken in de hoogste versnelling. (Sorry. We houden van flauwe humor.) Maar even serieus: we moeten het als team elke dag weer voor elkaar krijgen om onze klanten blij te maken, dus die instelling heb je echt nodig.

Wat we bieden

• Geld. Elke maand weer tussen de € 2.000 en € 2.200.
• Plezier. We hebben een tof team. En daar kun jij natuurlijk nog wat aan toevoegen.
• Blije klanten. Niets is zo leuk als mensen hun eigen energievoorziening te leveren.
• Een mooie job met een mooi product en veel verantwoordelijkheid

Zin an?

Wil je bij OUXO aan de slag? Laat dan van je horen. Aan moeilijke sollicitatiebrieven doen we niet.

Neem gewoon contact op en dan drinken we een bak koffie. 

Solliciteer nu!

    Voor- en achternaam

    Telefoonnummer