Binnenwerk monteur

monteur zonnepanelen voor het binnenwerk

Vacature: monteur zonnepanelen voor het binnenwerk

Hallo monteur! Zie jij het helemaal zitten om onze klanten blij te maken met zonnepanelen en Nederland een beetje groener te maken? Mooi. We zoeken namelijk niet alleen mensen die ze op het dak leggen, maar ook helden die het aan de binnenkant netjes aansluiten. Tot aan de meterkast.

Opleiding niet nodig

Heb je ervaring of een MBO-4 diploma Elektrotechniek? Dan kun je meteen aan de slag. Je bent van harte welkom. Maar ook als je de installatietechniek nog in je vingers moet krijgen, mag je solliciteren. Bij ons telt namelijk jouw instelling als eerste. Dus heb je zin om mooi werk te doen en wil je de armen uit de mouwen steken? Dan helpen wij je op weg.

Samen zonnepanelen installeren

Zonnepanelen installeren is teamwork. Samen doen jullie maximaal één systeem per dag. Twee collega’s staan op het dak om de panelen te leggen en jij bent binnen bezig om de draadjes aan elkaar te knopen en de techniek aan te sluiten: de installatie van de omvormer en de kabels in de meterkast. Samen gebruiken jullie het legplan dat een collega op kantoor heeft opgemaakt. Dan weet je meteen hoe je moet beginnen.

Wat we bieden

• Geld. Je verdient bij ons tussen de € 2.200 en € 2.800.
• Veiligheid. Op het dak nemen we geen risico’s.
• Plezier. We hebben een tof team. En daar kun jij natuurlijk nog wat aan toevoegen.
• Gezondheid. Buiten werken is mooi man! (Of vrouw, of …)

Zin an?

Wil je bij OUXO aan de slag? Laat dan van je horen. Aan moeilijke sollicitatiebrieven doen we niet.

Neem gewoon contact op en dan drinken we een bak koffie. 

Solliciteer nu!

    Voor- en achternaam

    Telefoonnummer