Een aantal klanten aan het woord

De samenwerking met OUXO verliep buitengewoon soepel. Snelle reacties op vragen, goede, complete service en uiteindelijk een probleemloze en netjes afgewerkte installatie. OUXO neemt zonodig alles uit handen, van aanmelden van de installatie tot de BTW-teruggave Top, zo hoort het.

Fam. Rambonnet / 16x SolarWorld 290 & Enphase

Goed contact vanaf het begin, snel antwoord op vragen en een heldere en transparante service. Goed advies over de mogelijkheden en OUXO denkt ook goed mee om voorbereid te zijn op de toekomst. Top bedrijf, zo moeten er meer zijn!

Fam. Brugge / 16x LG NeON 2 & Enphase

Snelle installatie, duidelijk advies en een goeie service! Voor ons was zekerheid, rendement en een goede garantie het belangrijkste. Hierdoor hebben we gekozen voor de Duitse Solarwatt zonnepanelen met micro-omvormers.

Fam. Wijchen / 21x SolarWatt & Enphase

Wij willen jullie van harte bedanken voor het complete werk dat jullie voor ons gedaan hebt. Dat ‘complete’ hield veel in, het hele proces van de nieuwe zonnepanelen werd door OUXO en zijn mensen perfect en tot in de puntjes geregeld. Wij hoefden niets te doen, zelfs de BTW vroegen jullie voor ons terug. Dat alles in 1 dag klaar was vonden wij een knap kunstje!

Fam. Hoogenboom / Solar Frontier Powerset

14 LG 300WP panelen ge├»nstalleerd door OUXO. Geen gezeur maar gewoon goed advies over alle mogelijkheden. Snelle installatie, alles volledig gecontroleerd achteraf. Prima organisatie die hun afspraak ook nakomt. Top producten en veel verstand van zaken.

Fam. Ter Molen / 14x LG NeON 2 & SMA

Ik wou geen onbekende rare merken op mijn dak hebben. Daarom de keuze voor LG. Kundig geïnstalleerd met een monitoring zodat ik ook elk paneel kan uitlezen. Geen last van rendement verlies door schaduw. Direct een goed gevoel bij deze organisatie en netjes geinstalleerd.

H. Peters / 16x LG NeON 2 & Enphase