ZONNEPANELEN ALS CARPORT, VERANDA OF OVERKAPPING

PRAKTISCH EN EEN PRACHTIGE UITSTRALING

Uw oprit volledig benutten, energie opwekken en uw voertuig beschermen tegen weersinvloeden?

Genieten onder een veranda tijdens de zomer en tegelijkertijd energie opwekken?

Barbecueën onder uw eigen overkapping vol met zonnepanelen?

Uw zonnepanelen carport, veranda of overkapping ontwerpen we ter plekke, bij u aan tafel, zodat u direct inzicht krijgt in energieopbrengsten per maand. We adviseren u in de mogelijkheden en keuzes tussen verschillende zonnepanelen en omvormer systemen.

Onze architecten gaan daarna aan de slag met het design van uw carport, veranda of overkapping. Dit alles gebeurd samen met u als klant.

Of het nou gaat om een zonnepanelen carport, zonnepanelen veranda, zonnepanelen overkapping of zelfs een zonnepanelen serre? Wij helpen u verder in het ontwerp, de aanschaf en uiteraard de installatie.

Vraag uw eigen offerte aan +31 (0) 85 30 35 328

ONTWERP EN DESIGN

Uw carport of veranda ontwerpt u samen met onze architect, zo voldoet de veranda of carport volledig aan uw eisen en past deze perfect binnen uw huidige situatie. De geïntegreerde zonnepanelen in uw carport, veranda of overkapping kunt u zelf kiezen.

Het elektrische aspect ontwerpen we met onze unieke software, zo creëren we een gegarandeerde energieopbrengst en weet u direct waar u aan toe bent. Dit zorgt voor een zeer lange levensduur van uw systeem en een betrouwbare energieopbrengst gedurende minimaal 25 jaar.

Uw zonnepanelen carport, veranda of overkapping wordt geheel op maat ontworpen door onze architecten. Hierdoor kunnen wij een hogere energieopbrengst garanderen dan partijen die standaard pakketten gebruiken. U kiest zelf onder welke hellingshoek uw zonnepanelen geplaatst worden en bent hierbij niet gebonden aan standaarden van een fabrikant.

Zonnepanelen Carport Ontwerp OUXO

AFVOER REGENWATER

Elk ontwerp beschikt over een afvoer voor regenwater, dit voorkomt dat water zich ophoopt en dat bijvoorbeeld uw tegels verzakken. Bij al onze ontwerpen houden we rekening met deze factoren.

ELK TYPE ZONNEPANEEL

Soms is het nodig om voor een situatie een specifiek zonnepaneel te gebruiken. Dit kan zijn voor een hogere opbrengst of vanwege weersinvloeden. Onze carports en verandas zijn geschikt voor elk type zonnepaneel.

GROND OF WAND GEMONTEERD

Elke situatie is anders, uw carport of veranda wordt zo ontworpen dat deze perfect past binnen uw huidige situatie. Zo voldoet deze volledig aan uw eigen wensen en kunt u er volledig van genieten!

Zonnepanelen Overkapping

OvertuigT en benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geniet snel van uw eigen carport, veranda of overkapping!

OFFERTE AANVRAGEN +31 (0) 85 30 35 328

Zeer tevreden!

Onze carport hebben we laten ontwerpen door OUXO en hier zijn glas-glas zonnepanelen op geplaatst. Het licht kom hierdoor nog deels door de veranda heen waardoor er een erg prettige zitplek ontstaat. Top geregeld.

  Voor- en achternaam

  Telefoonnummer

  FAQ

  Tijdens een adviesgesprek vertellen we u alles over de zonnepanelen welke geschikt zijn voor een zonnepanelen carport. We houden hierbij rekening met het vermogen, uiterlijk en garanties.

  Er is niet simpel een prijs te noemen voor een zonnepanelen carport of veranda. Dit hangt volledig af van uw eigen wensen en productkeuze, daarnaast speelt uw situatie een rol.

  Wederom hangt dit af van uw situatie, uw omvormer kan zowel onder de veranda als carport geplaatst worden. De omvormer kan ook binnen geplaatst worden, met onze software berekenen we alle bekabeling zodat u geen energie misloopt door verliezen op het kabeltraject.

  Standaard leveren wij onze carports in het wit of antraciet. Specifieke kleurcombinaties zijn vaak mogelijk alleen wordt hiervoor wel een meerprijs gerekend.

  Afhankelijk van de hellingshoek van uw zonnepanelen is de energieopbrengst vergelijkbaar met een platdak situatie. Tijdens het ontwerp van uw systemen houden we rekening met uw situatie en testen we verschillende opstellingen.

  Zo krijgt u direct inzicht in de energieopbrengst van elke situatie.

  Als uw panelen plat op de carport of veranda geplaatst worden dan is het verstandig om deze af en toe schoon te maken. Dit kunt u laten doen maar u kunt dit ook zelf doen met ongehard osmose water.

  Uw zonnepanelen kunnen wij ook bewerken met een nano coating zodat deze vuilafstotend worden.